<

 

>

Het Project Pacific Gardens 

Het adembenemende uitzicht over de Stille Oceaankust vanaf de top van de heuvel, laat niemand onberoerd. Wij noemen het de sensatie van de ontdekking van het paradijs. Logisch dat deze plek werd uitgekozen om het project Pacific Gardens – het betaalbare paradijs – te ontwikkelen.

Nadat de grond was aangekocht, kon worden begonnen met de aanleg van wegen, elektriciteits- en waterleidingen en het bouwrijp maken van de kavels om vervolgens te starten met de bouw van luxe villa’s die bedoeld zijn voor verhuur en verkoop.

Overzicht Pacific Gardens

Pacific Gardens 1 t/m 3

 • 60 bouwrijpe kavels, reeds gerealiseerd.
 • In het laatste kwartaal van 2013 wordt er gestart met de bouw van 53 woningen.

 • Infrastructuur aanwezig.

 • Registratie in het kadaster vindt reeds plaats.

 • Bezoekers en eigenaren kunnen gebruik maken van de al aanwezige manege en het gemeenschappelijk zwembad.

Vastgoedproject Centurion Vastgoed Pacific Gardens I-III

 Pacific Gardens 4 t/m 9

 • Planning: 200 woningen.
 • Prijsklasse woningen vanaf € 175.000.
 • Momenteel in afwachting van de vergunningen om bouwplatformen en infrastructuur aan te leggen.
 • Verwachte registratie in het kadaster: 1e kwartaal 2014.
 • Verkoop woningen vindt plaats na registratie in het kadaster.
 • Bouw horecavoorzieningen, gemeenschappelijke zwembaden en tennisbanen in onderzoeksfase.
 • Bezoekers en eigenaren kunnen gebruik maken van de al aanwezige manege en het gemeenschappelijk zwembad.
 

Pacific Gardens appartementen

 • Planning: 147 luxe appartementen.
 • Prijsklasse appartementen vanaf € 175.000.
 • Diverse gemeenschappelijke zwembaden.
 • Aanleg infrastructuur aangevangen.
 • Bezoekers en eigenaren kunnen gebruik maken van de aanwezige manege en het gemeenschappelijk zwembad. 
 

Modelwoning Pacific Gardens

Centurion Vastgoed presenteert het ontwerp van de nieuwe villa’s. In het laatste kwartaal van 2013 zal met de bouw worden gestart.

Voorzijde modelwoning   Plattegrond modelwoning
 
Achterzijde modelwoning  
 

Klimaat

Strand Costa RicaDoor de altijd aanwezige zon en de aangename temperatuur is Costa Rica het hele jaar door een goede reisbestemming. De temperatuur ligt doorgaans boven de 25 graden. In de maanden augustus, september en oktober valt er veel neerslag en zijn de temperaturen hoger. Het voordeel van het reizen tijdens het regenseizoen, is dat de natuur overal schitterend groen is.

Toeristische informatie

Costa Rica

Kenners van het gebied, raden u aan een bezoek aan de El Arenal vulkaan en Monteverde (nevelwouden) te brengen. Wij adviseren u dit altijd met een gids te bezoeken, de gids weet waar u de mooiste plekjes kunt vinden en de meeste (wilde) dieren kunt spotten. Tevens is het mogelijk een overnachting te boeken in de dorpjes gelegen in de buurt. Er zijn verscheidene hotels met spa en hotsprings met water dat is opgewarmd door de vulkaan. 

Las Catalinas: Gelegen ten noorden van Tamarindo. Het is een nieuw ontwikkeld stadje aan de kust waar u heerlijk kunt dineren in onder andere restaurant Lola’s. Dit is echt een aanrader voor wie wil genieten van de goede lokale keuken en het mooie uitzicht. U kunt hier zelfs dineren op het strand! Las Catalinas ligt op circa 10 km. van Pacific Gardens. 

Tamarindo: Op ongeveer een uur rijden vanaf Playa del Coco, richting het zuiden, ligt het plaatsje Tamarindo. Deze wordt gekenmerkt door haar relaxte en gezellige sfeer. Surf- en snorkelliefhebbers zijn hier aan het goede adres. 

Overnachten op het project


Modelwoning Centurion VastgoedCenturion beschikt op het project over een luxe 4-persoons villa die u voor een kort verblijf kunt huren.

Heerlijk genieten van alle luxe en een fantastisch uitzicht in uw eigen villa. In de toren van de woning kunt u relaxen in een 4-persoons jacuzzi en gebruikmaken van de buitenkeuken met BBQ grill. De villa beschikt over 2 slaapkamers met een eigen badkamer en toilet.  De villa is uiteraard voorzien van wifi, airco en satelliet TV. In de huiskamer bevindt zich een royale open keuken. In de ruime garage kunt u uw auto koel parkeren.

De villa is te huur voor € 150 per nacht, met een minimum verblijf van 4 nachten. Zo kunt u met maximaal 4 personen genieten van uw eigen villa. Relaties van Centurion ontvangen een korting op deze prijs.

Pacific Gardens ligt op slechts 25 minuten rijden van de luchthaven Daniel Oduber. De transfer vanaf de luchthaven kunnen wij voor u regelen. Tevens zijn er op de luchthaven diverse mogelijkheden om een auto te huren. 

 

 

 

Informatie aanvraag

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions